Scroll to top
en tr

Beceri geliştiren
bir öğrenme tasarımı
ve uygulaması

Farklı disiplinlerden faydalanarak oluşturduğum Beyin Uyumlu Öğrenme® modeller, aktivite ve kurgularla

pratik ve yalın bir tasarım modeli ve katılımcıyı öğrenmenin akışına davet eden bütünsel bir rehberlik anlayışı sunar.

Kurumlar için Öğrenme Programları

Kurumlar için Öğrenme Programları

Devamı için...
Eğitmenler için Öğrenme Rehberliği Programları

Eğitmenler için Öğrenme Rehberliği Programları

Devamı için...
Öğrenme Deneyimi ve İşbirliklerimiz

Öğrenme Deneyimi ve İşbirliklerimiz

Devamı için...
Bireyler için Öğrenme Programları

Bireyler için Öğrenme Programları

Devamı için...

Beceri Odaklı Öğrenme Deneyimi Tasarımı

Öğrenme sürecini bilgi aktarmanın ötesine taşıyıp öğrenme deneyimine odaklanan, bütün beynin ve bedenin dahil olduğu bir tasarım modeli.

Birbirinden Öğrenmeye İmkân Veren Uygulamalar

Öğrenme konusu çerçevesinde etkileşimi sağlayan, daha fazlasını öğrenmek için heyecan ve merak yaratan etkili ve yalın uygulamalar.

Öğrenici Odaklı Rehberlik Anlayışı

Katılımcının kendi davranış değişimi sürecini planlayabilmesini sağlayan ve buna alan tutan bir rehberlik yaklaşımı.

Yorumlar

Referanslar

“Kabin ekiplerinin müşteri odaklılık becerilerini geliştirmek için hazırladığımız bir program çerçevesinde Eda’yla birlikte çalışma fırsatı bulduk. Program içeriğinin araçlar ve uygulamalarla zenginleştirilmesi ve eğitmenlerimize verdiği destek sayesinde binlerce kişiye ulaşan güzel bir sonuç elde ettik.”

— Hasip Hakan Erişken

Türk Hava Yolları / Kabin Hizmetleri Eğitim Koordinatörü

“Eda Hanımın, ihtiyacı doğru tespit edişiniz, hedef kitleyi iyi analiz edişiniz, teoriden kurtularak uygulamaya dayılı bir içerik sunmanız, eğitim öncesi ve sonrası doküman paylaşımınız bizim için iş birliğimizi daha da verimli hale getiren özellikleriniz oldu. Eğitim sonrasında aldığımız bütün geri bildirimler son derece olumlu ve gelişim odaklıydı. Emekleriniz için teşekkür ederiz.”

— Çiğdem Burçin Gökdemir

Türk Telekom Akademi / Gelişim Uzmanı

“Eda’nın her eğitiminde pozitif enerjisiyle keyifli öğrenme yolculuklarına çıktım ve yaratıcı uygulamaları deneyimleme fırsatı buldum. Öğrenmede UHU ve Altın Oran’da öğrendiklerimi kendi eğitimlerime adapte ettiğimde, öğrenme ortamını hızlıca değiştiren, güçlü ve çok olumlu sonuçlar elde ettim.”

— Zuhal Zeybekoğlu

Koç Üniversitesi / Öğrenme ve Öğretme Birimi Müdürü

“Eda ile bir eğitimimin içeriğini Beyim Uyumlu Öğrenme® yöntemi ile yeniden tasarlamak için bir araya geldik. İçeriği aktivitelerle bütünleştirmek, öğrenme boyunca dikkati canlı tutmak konusunda bana çok önemli bir destek sağladı. Eğitimim daha interaktif ve keyifli hale geldi.”

— Hakan Gökbayrak

Nar Eğitim ve Danışmanlık Merkezi / Eğitmen

“Eda, eğitim verdiği konu ne olursa olsun kişileri konuya bağlayabilme ve konunun içine çekme konuda istisnai bir yeteneğe sahip. Farklı kaynaklardan gelen ve birbirine oldukça ilgisiz görünen verileri birbiriyle ilintilendirmek ve hatta birbiri için zengin bir kaynağa dönüştürebilmek konusundaki yetisi en takdir ettiğim özelliklerindendir. Birlikte çalışmak ve başkalarıyla tanıştırmaktan büyük haz aldığım biridir.”

— Zeynep Bahar Çelik

Sabancı Üniversitesi / CIP Program Müdürü